Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]WarRock błąd

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz wgranych żadnych skryptów, modów?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Jeżeli jest tak jak mówisz że wczoraj Ci jeszcze wszystko działało to dodaj WarRock'a do kwarantanny w antywirusie lub po prostu wyłącz antywirusa

potem zrób reinstal wr i powinno wszystko działać :);)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Na pewno nie jest to spowodowane przez mody itp. Zrób tak jak polecił Lord_Feniks, jeśli nie pomoże to reinstal wr, ale jak instalujesz to wyłącz antywirusa i uruchom jako administrator. :)

Opublikowano

Spróbuj nacisnąć Alt + Ctrl + Delete > Przejdź do zakładki Procesy i odszukaj (możesz nie znaleźć) i zakończ WarRock.exe

A najprostszym rozwiązaniem było by na nowo postawić system ;P

Opublikowano

no fajnie ale komputer był już kilkakrotnie wyłączany ;/ procesy też kończe zawsze (doświadczenie z wcześniejszych gier ;p ) wciskam start i nic się nie dzieje :(

16k7y4p.png

Opublikowano

A ja takie coś mam na starym kompie (512mb RAM i 1.8 GHz) po prostu jest za słaby aby to uciągnąć i gra się nie włącza. Gdy grę miało G1 wszystko mi chodziło ale teraz już nie chce. Nawet nowy system nie pomógł więc jeśli masz za słabą maszynę to nic nie zdziałasz ;)

Opublikowano

Mój sprzęt!

Procesor-Intel core i5 4x 3,6 ghz

Ram-6 GB DDR 3

Dysk twardy-1tb

gra działała przecież normalnie, jak mi powiecie ze za słaby komp... ;p reinstal systemu pomoze ?

16k7y4p.png

Opublikowano

Raczej nie ma innego wyjścia niż reinstall systemu. Lecz poszukaj jeszcze na innych forach, może ktoś miał ten sam problem, w co wątpię ;p

Opublikowano

W tej sytuacji według mnie też pozostał reinstal :D

@edit

Najpierw spróbuj tego:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb897448%28en-us%29.aspx

Nie daję skana bo ze strony microsoftu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...